Followers

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera sumer =)

Di sini baju2 yg di jual ada yg authentic (original) dan ada juga yg immitation. Kebiasaannya, authentic item label sizenya snipped, cut, atau pun ditanda dgn marker. Tapi ada juga yg size labelnya perfect. Yg pasti sume takde cacat cela sbb mostly, sy g pilih sendiri..satisfaction guaranteed.

All items will be sold AS IT IS basis. Apa yg supplier hantar, yg tu kite bg pd customer. Tapi, kalo ada defect mcm koyak ke blh pulangkan blk. Kalo nak tukar size pn boleh kalo x muat, tp tgk pd size availability , and postage charges dtanggung spenuhnya oleh buyer. =)

oklah, selamat mnjamu mata, berminat blh hubungi littlequeencloset@yahoo.com ya. tma ksh sume =))

Jom klik LIKE @ Little Queen's Closet FB page. Once fan no reaches 1000, 7% discount will b given for purchasement over RM50 in asingle receipt & 10% discount for purchasement over RM100 in a single receipt to all FB fans..!! FOR READY STOCK ITEMS ONLY! (SALE & Clearance items not included)

Love,
Ju

ORDER FORM

Name:
Email Address:
Item/Size/Quantity
Address & Contact No
FB Fan? YES
NO
Remarks:

This contact form was created by Freedback.

Assorted Leggings - Authentic

Circo Legging 1 - Colorful

Size: 18 mo, 24 mo, 2T




Genuine Kids ~ Oshkosh Legging 1 - Brown Polkadot

Size: 2T




Circo Legging 2- Red

Size: 12 mo, 12 mo





Circo Legging 3 - Black

Size: 18 mo, 2T





Circo Legging 4- Pink

Size: 12 mo



Price : RM 25 for colorful & polkadot legging

RM 24 for plain legging ( red, black, pink)

READY STOCK


** Authentic (original) items. Very good quality. X berbulu mcm legging biasa, vr comfortable one! Boleh sesuaikan dgn plain top mcm contoh gambo d bawah..


Gambar contoh nak match kan legging dgn plain top..

CLICK OLDER POST FOR MORE ITEMS!!